Prime Detailing Centre

Полірування авто

Полірування авто або ж ефект дзеркала.

Полірування авто, це обов‘язкова опція для людей, які цінують зовнішній вигляд свого автомобіля, або при підготовці автомобіля до продажу. 

Ні один з восків не дасть такого ефекту, як дана процедура. Найважливішим є те, що ефект від поліровки авто триває досить довго(навіть до декількох років)..

 


Безліч зовнішніх чинників впливають на кузов автомобіля при його експлуатації. Це і смола, і дрібне каміння, і пісок, і дорожне сміття, також погодні умови та стан наших доріг призводить до того, що на кузові автомобіля з‘являються мікротріщинки, сколи, затертості, подряпини. Зважаючи на ці всі чинники, зовнішній вигляд автомобіля втрачає свою привабливість, заводський колір лакофарбового покриття тьм‘яніє та стає менш захищеним перед корозією. Здійснюючи полірування автомобіля ви позбуваєтесь подряпин, смоли, мікротріщин, потертості.

 

 

 

Полірування автомобіля - це не що інше, як натирання окремих частин прозорого покриття, які містять подряпини або пошкодження. Всі нерівності автомобіля, які з‘явились під час експлуатації виправляються, автомобіль набуває початкового блиску та ефектного вигляду. Звісно, що таке авто викликатиме захват та заздрість оточуючих, а також надасть більшої впевненості в собі.
Запрошуємо на полірування , для того, щоб переконатись самому!

 

PRIME DETAILING CENRE

Детейлінг авто: хімчистка, дезінфекція, озонування салону, мийка двигуна парою, полірування, захисні покриття, бронювання фар та інше.

КОНТАКТИ

Понеділок - Субота: 9:00 - 18:00;
Довженка, 25а
+380955545765